Cod : MAP8613 - in stoc
163.22 RON (tva inclus) 181.35 RON

Comanda telefonic: 0371 236 356
In cautarea acelui ceva special care sa iti revigoreze garderoba intima si sa-ti amplifice increderea in tine? Seturile sexy compuse din doua piese pot fi exact ceea ce ai nevoie. Acestea adauga un plus de senzualitate si mister oricarei garderobe, si sunt perfecte pentru a te simti deosebita in orice moment. Cu corsetul si chilotul tanga asortat, vei transforma orice seara obisnuita intr-o aventura incitanta. Haideti sa exploram cu atentie acest set sexy, astfel incat sa iti fie mai usor sa il alegi pe cel potrivit pentru tine!
Corsetul din acest set este o adevarata opera de arta a modei intime. Este confectionat din tulle negru translucid, care ofera un aspect elegant si rafinat. Ceea ce face acest corset cu adevarat special este insertia de tesatura neagra elastica pe partea frontala. Acest detaliu subtil adauga un element de mister si atractie, fara sa dezvaluie prea mult. Este un echilibru perfect intre senzualitate si eleganta.
Pentru a te asigura ca acest corset se potriveste perfect, acesta vine cu jartiere reglabile atasate. Aceste jartiere nu doar adauga un element sexy, dar si iti permit sa ajustezi lungimea in functie de preferintele tale. Astfel, vei putea sa il porti cu orice tip de ciorapi.

Unul dintre aspectele remarcabile ale acestui set sexy sunt decupajele strategice din zona cupelor corsetului si din partile laterale ale chilotului tanga. Aceste decupaje sunt plasate strategic pentru a pune in evidenta cele mai bune atribute ale corpului tau. Ele adauga un plus de farmec si mister intregului ansamblu, fara a fi prea indraznete.

FABRICAT IN COLUMBIA

Compozitie: 94% Poliamida, 6% Elastan


Acest site foloseste cookies pentru a furniza servicii si functionalitati personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, iti dai acordul pentru descarcarea acestor cookies. Poti schimba setarile lor aici.     AM INTELES