Orice comanda plasata pe www.magielle.ro beneficiaza de transport pe intreg teritoriul Romaniei, indiferent de modalitatea de plata aleasa, la un cost unic de doar 14 ron oriunde.
NU SE PERCEP TAXE SUPLIMENTARE PENTRU KM ADITIONALI!

Durata Livrarii
Estimarea noastra privind livrarea, se bazeaza pe cativa factori foarte importanti: intervalul orar la care a fost plasata comanda, disponibilitatea produselor comandate, interdependenta produselor comandate (ex: unul sau mai multe produse din aceeasi comanda, pot fi disponibile sau indisponibile) si distanta de livrare.
Produsele marcate cu bulina verde se livreaza in 1-2 zile lucratoare, in functie de ora plasarii comenzii.
Produsele marcate cu patrat verde se livreaza in 5-7 zile lucratoare.

Derularea Comenzii:
•    Lansarea comenzii (telefonic sau pe site) - dupa lansarea comenzii, veti primi un mesaj de confirmare prin care se confirma inregistrarea in sistem a comenzii dumneavoastra. 
•    Prelucrarea comenzilor se face in fiecare zi lucratoare, conform programului mentionat pe site. In mod exceptional, situl www.magielle.ro poate prelucra comenzi in zilele de sarbatoare sau in cazul extinderii programului de lucru, acesta fiind comunicat in pagina de contact. In cazul comenzilor plasate in afara programului de lucru, acestea vor fi prelucrate in urmatoarea sau in prima zi lucratoare; 
•    Confirmarea prelucrarii comenzii se face prin emiterea unei facturi proforme ce se trimite pe adresa de email indicata de dumneavoastra. In unele cazuri, un reprezentant de vanzari va intra in contact cu dumneavoastra si va va informa asupra disponibilitatii produsului; 
•    Livrarea comenzii - daca ati primit proforma pe email, produsul dumneavoastra va intra in procesul de livrare. 

Modalitati de livrare
magielle.ro efectueaza livrari prin societatile de curierat rapind Fan Courier, Bookurier, Xcourier si GLS.
Preferinte legate de livrare - puteti alege locatia, la birou, acasa sau o alta adresa mentionata, fara nici un cost suplimentar.
La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului. In cazul in care acesta este deteriorat, va rugam sa ne contactati telefonic.

Livrarea produselor
Produsele sunt inmanate sigilate in ambalajul original al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare. Pentru o protectie mai buna a produselor, va vom expedia produsele cu un ambalaj suplimentar.

CONFORM Ordonantei Guvernului 130/2000 cu modificarile aduse prin Legea 51/2003, Legea 365/2002, Legea 363/2007 si OUG 174/2008:

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare produsului de pe acest site, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 48 ore de la efectuarea comenzii.
Consumatorul are responsabilitatea si obligatia sa onoreze comanda in momentul in care este solicitat de catre operatorul firmei de curierat prin avizul sau mailul de urmarire a comenzii primit de la vanzator.
Aveti dreptul de a comanda doar daca aveti varsta minima de 18 ani, in caz contrar vor fi trasi la raspundere parintii sau tutorii pentru cheltuielile si daunele provocate de expedierea coletelor neridicate.
Consumatorul este rugat sa respecte randuriile de mai sus, in caz contrariu va încălca o dispozițiune legală imperativă sau prohibitivă - este considerata FRAUDA si este pedepsita conform legiilor in vigoare.


Colete neridicate si returnate.

In cazul neridicarii coletului, clientul se obliga sa achite ca daune si despagubiri, interese in valoarea de 40 Lei pentru transportul tur-retur. In caz contrar se aplica clauzele legilor comertului electronic 
Legea 51/2003, Legea 365/2002, Legea 363/2007 si OUG 174/2008 si se incarca prevederile  "Termeni si conditii" de pe acest site.
www.magielle.ro avizeaza in scris, fiecare client in parte, de data la care coletul a fost expediat. Eventuale plingeri legate de lipsa avizarii nu vor fi acceptate.


Depistarea datelor false.

Ne rezervam dreptul sa inregistram si sa stocam urmatoarele informatii referitoare la accesarea acestui site: data, pagina, Ip, agent utilizator, referer si acestea vor fi folosite in cazul existentei unui proces..
Este interzisa furnizarea de date false sau incomplete cand se completeaza o comanda, caz in care ne rezervam dreptul de a intreprinde masurile legale impotriva persoanelor in cauza.
Comenzile nu pot fi anulate decat prin telefon sau e-mail in termen limita de max 48 de ore de la data comenzii. Odata facuta comanda, clientul este de acord cu termenii specifici enuntati in pagina “Termeni si conditii” si cu preturile produselor.

Costuri de Livrare

Taxa de livrare este de 14 RON pentru orice destinatie. Pretul include TVA.
Factura emisa va contine taxa de transport.

Conditii Speciale


In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. In toate aceste cazuri, un reprezentant de vanzari magielle.ro, va va informa si va va comunica o noua data privind efectuarea livrarii.

Prin plasarea comenzii pe site-ul www.magielle.ro va asumati luarea la cunostinta si acceptarea conditiilor mai sus prezentate.

X

 Chat
×

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Mai multe detalii, aici.    ACCEPTA si INCHIDE